Cavalet 31056342 Black - lambburgercontest.com
adidas Originals Tubular Shadow Core Black/Ftwr White/Core Bla
Tamaris 112835620
Marc OPolo Loafer 990 Black
Vagabond Hustle 396310120 Black
BickleyMitchell Ørevarmere linen
Kickers NONOCOOL Babysko marine metallique
New Balance U410NBG Grey
Lacrosse Alphaburly Sport Side Zip
Reebok Classic ROYAL Joggesko white/luster pink
Cavalet 31056281 Pink

Slik skaffer du egenkapital til boligkjøp

200 000 kr
8 år
Månedsbetaling
Fra 2 659 kr

Nominell rente fra 6,99% til 21,95%. Effektiv rente fra 7,4% til 24,4%. Eksempel eff.rente 15,84%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950, Totalt: 92.334,-.

Søk nå

Du starter prosessen ved å fylle ut vårt adidas Performance ESS TEE Tshirts med print medium grey heather
.

Behandling

Vi behandler søknaden din umiddelbart og gir deg tilbakemelding innen 15 minutter.

Valg av lånetilbud

Når søknaden er ferdig behandlet kan du velge et tilbud som passer dine ønsker.

For deg som har tenkt deg inn på boligmarkedet er det utvilsomt slik at du har en utfordring foran deg. Det vi da tenker på er den nødvendige egenkapitalen til boligkjøp, for uten den har du ingen sjanse til å komme deg inn på boligmarkedet.

Regelverket er i dag slik at du er nødt til å ha en egenkapital tilsvarende 15% av kjøpesummen, og dette er en grense som er satt fra politisk hold for å forhindre at boligkjøpere setter seg i for høy gjeld.

Å skaffe seg egenkapital er derfor en jobb du som boligkjøper er nødt til å prioritere og det finnes flere måter å gjøre dette på – også for deg som er ung.

Hjelp fra mor og far

Det er mange i Norge i dag som har god økonomi og for flere foreldre er det den naturligste ting å hjelpe sine barn når de skal kjøpe seg bolig. Så fremst foreldrene har økonomiske muskler til det er det mange måter dette kan gjøres på. Noen velger rett og slett å gi penger til egenkapital som en gave, mens andre gjør dette gjennom et forskudd på arv. Det er naturligvis også mulig å tilby pengene som et personlig lån. Som foreldre må imidlertid huske på at man burde ha muligheten til å gjøre det samme for andre søsken hvis også de har behov for en slik hjelp.

Det er også viktig at man gjør skriftlige avtaler på dette i forkant slik at man unngår misforståelser og påfølgende uenigheter i etterkant.

Ekstra sikkerhet fra mor og far

Hvis man mangler tilstrekkelig egenkapital har banken mulighet til å godta ekstra sikkerhet hvis dette er noe du kan fremskaffe. Dette fungerer som oftest slik at foreldrene, eller noen andre, er med på å kausjonere for en del av boliglånet. Det er dette som kalles for tilleggsikkerhet, og det innebærer at foreldrene garanterer for en del av lånet og at de stiller sikkerhet i sin egen bolig. Risikoen er da tilstede for at foreldrene dine er nødt til å betale på lånet hvis du unngår å gjøre opp for deg som avtalt med banken.

Det er som regel slik at kausjonen slettes når du som lånetaker har betalt ned en avtalt del på lånet ditt.

Husbanken

Kommunene har en avtale med Husbanken og dette er en ordning som er spesielt tilpasset de som har vanskeligheter med å få lån på ordinært vis i en bank. Reglene er ganske strenge på dette feltet, men en god del unge vil ha muligheten til å få et såkalt startlån. Dette lånet kan brukes til den egenkapitalen man mangler, eller faktisk til hele kjøpesummen.

Enklere med to!

Hvis man er flere som går sammen om å kjøpe bolig blir egenkapitalkravet enklere å håndtere. Kanskje har du og samboeren blitt enige om å kjøpe bolig sammen? Eller er det slik at du kunne tenke deg å kjøpe en bolig sammen med foreldrene dine eller en kompis? Husk at i slike tilfeller vil det være slik at du kun har behov for en egenkapital som tilsvarer din andel. Det vil derfor være enklere med to ettersom du da kun trenger halvparten så stor egenkapital.

Avslutningsvis vil vi si at det uansett valg er smart å spare og har du for eksempel en langsiktig horisont på sparingen din kan du kanskje sette penger tilside i et fond. Mulighetene er mange når det kommer til sparing, men det krever disiplin og vilje fra din side.

Copyright © 2017 Lånemegleren driftes av adidas Performance ALTASPORT Treningssko noble indigo/footwear white/hi noble indigo/footwear white/hires orange
- Crocs FUN LAB LIGHTS CLOG Sandaler paradise pink
- Ecco Shape Pointy Ballerina Black Foulard
- Lånemegleren finnes også i Tamaris 112831520
.
På lånemegleren.no bruker vi
Lindbergh Dressvest black
Clarks Orinoco Eave Brown Snuff
Tamaris 112831520
Vingino GUUS Høye joggesko blue/orange
Brixton LANGLEY Cap light heather grey/burgundy
Scholl Jump Red
Wildflower Egina 01 White
Esprit ORGANIC Topper langermet black
sOliver RED LABEL BAND Bikinitruse lime
See u Soon ROBE Sommerkjole green
New Balance U410NBK Blue
Calou Julia 2 Brown
Reef Phantom Prints White/Grey
Crocs Crocs Freesail Clog W Black
Selected Titus Mix
Esprit LETS Tshirts med print peach
Duffy 8500052 Black
Jana 882710828 100 White
Nike Nike Lunarglide 7 White/BlackElectric Green
le coq sportif AS SAINT ETIENNE MAILLOT REPLICA DOMICILE Lagdrakt pineneedle
TOM TAILOR Topper langermet agate stone blue
Guess ALMA Jumper jet black frost
Hummel Hummel Slim Stadil Oiled High Castle Rock
for at nettstedet skal fungere på en god måte for deg.
Lovpålagt renteeksempel: Nominell rente fra 6,99% til 21,95%. Effektiv rente fra 7,4% til 24,4%.
Eksempel eff.rente 15,84%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950, Totalt: 92.334,-.
Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på adidas Performance DFB Sports shorts black/gretwo/white
JOOP Slips blau

Cavalet 31056342 Black

I7uifep33g

Cavalet 310-56342 Black

Cavalet 310-56342 Black
Produktbeskrivelse Cavalet Detaljer: Spenne Merke: Cavalet Tittel: Dame Type: Heels Farg: Svart Passer: Normal Yttermateriale: Lær Såle: Gummisåle Hælhøyde: 75 cm Artikelnummer: 49239-00 Cavalet 310-56342 Black Cavalet 310-56342 Black