Merrell Eventyr Bluff Wtpf Wine - lambburgercontest.com
Diesel ZIPROUND SNENTISH LC W Joggesko weiss/silber
Ekn Max Herre signature II
Puma Tipton GTX Carafe
Wildflower Laphroaig Brown
JAKO STRIKER Teamwear marine/nightblue
Radii Straight Jacket
Teva Fuseion
Kennel Schmenger Håndveske black
sOliver RED LABEL Leggings dark blue
Crocs FUN LAB LIGHTS CLOG Sandaler paradise pink

Slik skaffer du egenkapital til boligkjøp

200 000 kr
8 år
Månedsbetaling
Fra 2 659 kr

Nominell rente fra 6,99% til 21,95%. Effektiv rente fra 7,4% til 24,4%. Eksempel eff.rente 15,84%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950, Totalt: 92.334,-.

Søk nå

Du starter prosessen ved å fylle ut vårt Anna Field Jumper black
.

Behandling

Vi behandler søknaden din umiddelbart og gir deg tilbakemelding innen 15 minutter.

Valg av lånetilbud

Når søknaden er ferdig behandlet kan du velge et tilbud som passer dine ønsker.

For deg som har tenkt deg inn på boligmarkedet er det utvilsomt slik at du har en utfordring foran deg. Det vi da tenker på er den nødvendige egenkapitalen til boligkjøp, for uten den har du ingen sjanse til å komme deg inn på boligmarkedet.

Regelverket er i dag slik at du er nødt til å ha en egenkapital tilsvarende 15% av kjøpesummen, og dette er en grense som er satt fra politisk hold for å forhindre at boligkjøpere setter seg i for høy gjeld.

Å skaffe seg egenkapital er derfor en jobb du som boligkjøper er nødt til å prioritere og det finnes flere måter å gjøre dette på – også for deg som er ung.

Hjelp fra mor og far

Det er mange i Norge i dag som har god økonomi og for flere foreldre er det den naturligste ting å hjelpe sine barn når de skal kjøpe seg bolig. Så fremst foreldrene har økonomiske muskler til det er det mange måter dette kan gjøres på. Noen velger rett og slett å gi penger til egenkapital som en gave, mens andre gjør dette gjennom et forskudd på arv. Det er naturligvis også mulig å tilby pengene som et personlig lån. Som foreldre må imidlertid huske på at man burde ha muligheten til å gjøre det samme for andre søsken hvis også de har behov for en slik hjelp.

Det er også viktig at man gjør skriftlige avtaler på dette i forkant slik at man unngår misforståelser og påfølgende uenigheter i etterkant.

Ekstra sikkerhet fra mor og far

Hvis man mangler tilstrekkelig egenkapital har banken mulighet til å godta ekstra sikkerhet hvis dette er noe du kan fremskaffe. Dette fungerer som oftest slik at foreldrene, eller noen andre, er med på å kausjonere for en del av boliglånet. Det er dette som kalles for tilleggsikkerhet, og det innebærer at foreldrene garanterer for en del av lånet og at de stiller sikkerhet i sin egen bolig. Risikoen er da tilstede for at foreldrene dine er nødt til å betale på lånet hvis du unngår å gjøre opp for deg som avtalt med banken.

Det er som regel slik at kausjonen slettes når du som lånetaker har betalt ned en avtalt del på lånet ditt.

Husbanken

Kommunene har en avtale med Husbanken og dette er en ordning som er spesielt tilpasset de som har vanskeligheter med å få lån på ordinært vis i en bank. Reglene er ganske strenge på dette feltet, men en god del unge vil ha muligheten til å få et såkalt startlån. Dette lånet kan brukes til den egenkapitalen man mangler, eller faktisk til hele kjøpesummen.

Enklere med to!

Hvis man er flere som går sammen om å kjøpe bolig blir egenkapitalkravet enklere å håndtere. Kanskje har du og samboeren blitt enige om å kjøpe bolig sammen? Eller er det slik at du kunne tenke deg å kjøpe en bolig sammen med foreldrene dine eller en kompis? Husk at i slike tilfeller vil det være slik at du kun har behov for en egenkapital som tilsvarer din andel. Det vil derfor være enklere med to ettersom du da kun trenger halvparten så stor egenkapital.

Avslutningsvis vil vi si at det uansett valg er smart å spare og har du for eksempel en langsiktig horisont på sparingen din kan du kanskje sette penger tilside i et fond. Mulighetene er mange når det kommer til sparing, men det krever disiplin og vilje fra din side.

Copyright © 2017 Lånemegleren driftes av
Legero Tanaro Moonlight
UGG Australia Classic Mini Waterproof Black
Dr Martens Lylah White
Froddo Sko med borrelås dark green
Lacoste Carnaby Evo 116 1 Wht
Edwin ED80 SLIM TAPERED Straight leg jeans unwashed
Zign Kiler light blue
Clarks Kendra Shell Black Leather
Salomon XR CROSSMAX 2
Viking Viking Hunter GTX Dark Brown
Tenson Malm Mid Tortoise Shell
Rieker 6885133 Red
Supertrash Patentdunkers2020
Vagabond Aya 411114020 Black
Blink BL 095
comma KURZ Cocktailkjole dark blue
Sorel Winter Carnival 035 Pewter
Clarks Sillian Sway Black
Selected Ramsey
Blink BL 250
Hunter Adjustable Back Navy
Emporio Armani Jeans Skinny Fit black
UGG Australia Bonham Stout
- Primigi Joggesko skin
- UGG Australia Kasen Tall Chestnut
- Lånemegleren finnes også i adidas Originals ADICOLOR SST Treningsbukser scarle
.
På lånemegleren.no bruker vi Polo Ralph Lauren Underbukse cruise navy
for at nettstedet skal fungere på en god måte for deg.
Lovpålagt renteeksempel: Nominell rente fra 6,99% til 21,95%. Effektiv rente fra 7,4% til 24,4%.
Eksempel eff.rente 15,84%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950, Totalt: 92.334,-.
Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Tommy Hilfiger MEN QUARTER 2 PACK Sokker tommy original
Tretorn Redo Vinter Black

Merrell Eventyr Bluff Wtpf Wine

TEb7fG8H8M

Merrell Eventyr Bluff Wtpf Wine

Merrell Eventyr Bluff Wtpf Wine
Produktbeskrivelse Merrell Detaljer: Skolisser Merke: Merrell Tittel: Dame Bruksområde: Walkingsko Type: Boots Farg: Rosa Brun Passer: Normal Yttermateriale: Lær Såle: Gummisåle Artikelnummer: 51365-01 Merrell Eventyr Bluff Wtpf Wine Merrell Eventyr Bluff Wtpf Wine